sobota 20 duben 2024
Text Size

Klávesnice Logitech MX Keys Mini pro Android, Apple, Linux i Windows

Nové bezdrátové klávesnice mají být ke koupi i ve verzi pro Apple (Logitech MX Keys Mini for Mac) a jejich základem je minimalistický přístup k designu. Foto: Logitech

MX Keys Mini (říjen, 2.999 Kč) pracuje s nemechanickou technologii tlačítek a má, podle výrobce, dovolit psát, cituji, „…s vyrovnanými rameny a umístit myš blíže ke klávesnici, abyste nemuseli tolik natahovat ruku. Výsledkem je lepší držení těla a ergonomie práce. Díky eliminaci nadbytečných a překážejících kláves jsou všechny potřebné klávesy co nejblíže na dosah prstů. Vylepšená stabilita kláves snižuje hlučnost a zároveň optimalizuje odezvu při psaní. Sférická prohlubeň na hlavních klávesách a hmatové výstupky pro polohování ruky usnadňují orientaci prstů a přispívají k plynulosti psaní.“

ČTĚTE TAKÉ: Tichá klávesnice a myš Logitech MK295 Silent Wireless Combo

Logitech také zavedl tři nové funkce pro usnadnění práce – klávesu pro diktování (funkce Windows a macOS), která ale bude dostupná pouze ve vybraných zemích, tlačítko pro ztlumení/odpojení mikrofonu a klávesu pro tzv. emoji.

Klávesnice Logitech MX Keys Mini bude ke koupi ve třech barvách (růžová, světle šedé a grafitová), dobíjí se přes symetrické rozhraní USB-C a lze ji propojit s až třemi zařízeními s Bluetooth Low Energy (LE). Kompatibilní je s Windows, Chromem, Linuxem a Androidem, dále pak s macOS, iOS a iPadOS.

Číst 1691 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.