sobota 27 duben 2024
Text Size

Aplikace pro přístup na T-Mobile TV i pro televizory LG a nejen pro ně…

A majitelé se dočkají už brzy! LG se tak přidává ke značkám Philips a Samsung a společnost T-Mobile tudíž pokrývá tři největší hráče na českém trhu. Ilustrační foto: T-Mobile

Aplikace T-Mobile TV GO má být na „chytrých televizorech“ LG k dispozici už 1. listopadu. Má také plně nahradit set-top box a výrazně zjednodušit užívání služeb.

ČTĚTE TAKÉ: T-Mobile TV Go na televizorech Philips a Samsung (externí odkaz, nové okno)

Aplikaci si zákazníci stáhnou z tržiště LG Content Store a přihlásí se do ní pomocí svých údajů. Dostupná je pro televizory vyrobené v roce 2017 a novější, které jsou vybaveny operačním systémem WebOS 3.5 a vyšším. Nebo pro monitory s televizním tunerem s verzí webOS TV 3.5 a webOS TV 4.5.

T-Mobile Go je, podle ohlášení výrobce, k dispozici nejen pro majitele Philips Android TV, ale také dalších kompatibilních zařízení s tímto operačním systémem. Bližší upřesnění v tiskové zprávě nezaznělo.

 

Číst 1288 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.