Vytisknout tuto stránku

Sluchátka Phillips TAA6606 Sport Headphones s technologií zvanou Bone Conduction ponechávají uši volné

Jde o sluchátka s přenosem zvuku přes lícní kosti a vlastně tak o kombinaci poslechu muziky a zároveň schopnosti, typicky běžce, operativně rychle reagovat na situaci v okolí. Foto: Philips

Technologie přenosu zvuku za pomoci vibrací přenášených kostmi je založena na speciálních měničích a stále zní tak trochu jako sci-fi. Ve skutečnosti to prý má být příjemná změna a zároveň to má být také bezpečnější. Právě bezpečnost ještě více podtrhuje zabudování LED světla do vybraných modelů, řízení má obstarat aplikace Philips Headphones.

ČTĚTE TAKÉ: Přicházejí nové, plně bezdrátové „pecky“ od uší Philips Fidelio T1

Sluchátka Phillips TAA6606 (od 3.174 Kč) jsou umístěna na vyztuženém pásku na krk a jejich nošení má být, podle výrobce, „opravdu velmi komfortní, a to zejména pro ty, kteří si potrpí na pořádný terén“. Výdrž je udávána na 9 hodin poslechu, plné nabití přes konektor USB-C do dvou hodin, rychlé částečné nabití (doba provozu neudána) za 15 min.

Jako materiál byl použit titan, sluchátka mají vysoké krytí IP67 (co je to) a napojují se přes Bluetooth 5.0 (profily neoznámeny). V ceně dostanete i pouzdro pro bezpečné skladování.

Poznámka autora: měl jsem zájem o zapůjčení, ale výrobce bohužel tato sluchátka na vyzkoušení a napsání článku neposkytuje.

Číst 1294 krát Naposledy změněno úterý, 16 listopad 2021 15:18