sobota 20 duben 2024
Text Size

Chytrá osobní váha Tesla Smart Composition Scale WiFi

Ve dvou variantách, základní za 699 Kč a Style za 999 Kč, je ke koupi váha mající čtyři tenzometry a svrchní část ze skla o tloušťce 6 mm s vrstvou reagující na dotek. Foto: Tesla

Jakmile na váhu vstoupíte, měření, resp. následné výpočty, zahrnují celkem 14 veličin a kromě hmotnosti je to například BMI, množství tělesného tuku, svalů, kostí i vody, kalorie, objem kostní hmoty, objem tuku v oblasti břicha či například tzv. metabolický věk. Hodnoty se zároveň automaticky posílají do mobilní aplikace Tesla Smart určené pro Android a iOS, která z nich vytváří grafy.

Váhu o rozměrech 300 x 22 x 300 mm pohání trojice tužkových baterií typu AAA, rozsah hmotnosti je 5 až 180 kg. Údaje o připojení přes Wi-Fi v zaslané tiskové zprávě uvedeny nebyly.

 

Číst 993 krát Naposledy změněno sobota, 19 únor 2022 11:43

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.