Vytisknout tuto stránku

Hravé klávesnice a myši Logitech Studio Pop

AKTUALIZOVÁNO: Na český trh přicházejí nejnovější produkty zábavné řady Studio, mechanická klávesnice Pop Keys a myš Pop Mouse v několika barevných variantách. Do této řady patří i stávající minimalistická myš Pebble, klávesnice K380 a podložka Logitech Desk Mat. Foto: Logitech

Pop Keys nabízí mechanické klávesy ve stylu klasického psacího stroje a dodává se s celkem osmi vyměnitelnými tlačítky se symboly emoji. Čtyři jsou předinstalovány na samotné klávesnici a lze je nakonfigurovat ke vkládání oblíbených symbolů nebo na jinou funkci za pomoci softwaru Logitech Options, který je k dispozici pro Mac a Windows. Myš Pop Mouse má speciální horní tlačítko otevírající nabídku emoji a lze ho také využít pro jiné funkce. Je kompaktní a vejde se do tašky nebo do kapsy. Její kolečko se automaticky přepíná z režimu vysoké přesnosti do režimu rychlého rolování.

ČTĚTE TAKÉ: Myš Logitech Signature M650 má dvě velikosti i verzi pro leváky

Obě uvedené novinky se dokáží připojit k až třem zařízení najednou, a to jak za využití Bluetooth, tak přes firemní bezdrátový přijímač Logi Bolt. Klávesnice je kompatibilní se systémy Android, Chrome OS, iOS, ipadOS, macOS a Windows, Pop Mouse naproti tomu funguje pouze s Chrome OS, iPadOS, Linux, macOS a s Windows.

Za Pop Keys zaplatíte 2.499 Kč, za myš Pop Mouse pak 999 Kč.

Video k novinkám si přehrajete tady (externí odkaz, nové okno).

Zajímavé podložky Logitech DeskMat.

 

Číst 1158 krát Naposledy změněno pátek, 21 leden 2022 15:38