čtvrtek 18 duben 2024
Text Size

Hravé klávesnice a myši Logitech Studio Pop

AKTUALIZOVÁNO: Na český trh přicházejí nejnovější produkty zábavné řady Studio, mechanická klávesnice Pop Keys a myš Pop Mouse v několika barevných variantách. Do této řady patří i stávající minimalistická myš Pebble, klávesnice K380 a podložka Logitech Desk Mat. Foto: Logitech

Pop Keys nabízí mechanické klávesy ve stylu klasického psacího stroje a dodává se s celkem osmi vyměnitelnými tlačítky se symboly emoji. Čtyři jsou předinstalovány na samotné klávesnici a lze je nakonfigurovat ke vkládání oblíbených symbolů nebo na jinou funkci za pomoci softwaru Logitech Options, který je k dispozici pro Mac a Windows. Myš Pop Mouse má speciální horní tlačítko otevírající nabídku emoji a lze ho také využít pro jiné funkce. Je kompaktní a vejde se do tašky nebo do kapsy. Její kolečko se automaticky přepíná z režimu vysoké přesnosti do režimu rychlého rolování.

ČTĚTE TAKÉ: Myš Logitech Signature M650 má dvě velikosti i verzi pro leváky

Obě uvedené novinky se dokáží připojit k až třem zařízení najednou, a to jak za využití Bluetooth, tak přes firemní bezdrátový přijímač Logi Bolt. Klávesnice je kompatibilní se systémy Android, Chrome OS, iOS, ipadOS, macOS a Windows, Pop Mouse naproti tomu funguje pouze s Chrome OS, iPadOS, Linux, macOS a s Windows.

Za Pop Keys zaplatíte 2.499 Kč, za myš Pop Mouse pak 999 Kč.

Video k novinkám si přehrajete tady (externí odkaz, nové okno).

Zajímavé podložky Logitech DeskMat.

 

Číst 1139 krát Naposledy změněno pátek, 21 leden 2022 15:38

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.