sobota 20 duben 2024
Text Size

VoD Disney+ už v létě. Nejspíše…

Streamovací služba společnosti The Walt Disney Company nabízí pořady z produkce Disney, Marvel, National Geographic, Pixar a Star Wars (ve vybraných zemích i pod značkou Star). A bude i v Česku a na Slovensku. Foto: autor, zdroj Disney+

Díky dlouholeté historii a bohaté filmografii je obávaným hráčem, a to se ještě zcela nerozjela. Na D+, jak se jí také říká, bude k dispozici jak filmová a televizní klasika, tak zbrusu nové filmy, seriály a další pořady.

ČTĚTE TAKÉ: Aplikace HBO Max stále není v Česku ke stažení, ale...

Díky přidružené značce Star nabídne obsah i ze studií 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures a dalších.

Disney+ má svou službu typu VoD (on-line videotéka) spustit letos v létě v celkově 42 zemích Evropy, Blízkého východu a Afriky, včetně České republiky a Slovenska. Uvidět máme (kompletně) třeba i veleúspěšné Simpsonovi…

 

Číst 1439 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.