úterý 23 duben 2024
Text Size

Turris prodal minulý rok 2,5x více směrovačů

Český výrobce originálních bezpečných směrovačů, routerů, oznámil své obchodní výsledky za minulý rok. Foto: CZ.NIC

Nejvyšší nárůst zájmu byl zaznamenán v evropských zemích, výrazně stoupla poptávka ze strany poskytovatelů internetového připojení (ISP). Počet uživatelů komunity sdílejících data do bezpečnostního systému Turris Sentinel narostl, podle údajů výrobce, o více než 150 % a v současné době svá bezpečnostní data sdílí tisíce zařízení. Jen během roku 2021 zachytila past každého instalovaného Wi-Fi routeru Turris průměrně přes 2 miliony pokusů o získání kontroly nad směrovačem.

ČTĚTE TAKÉ: Směrovače Turris s vylepšeným ovládáním

Co se týče domácího trhu, pro ten měl být rok 2021 podle výrobce „zásadním milníkem“ a společnosti se podařilo získat nové prodejní kanály. Letos hodlá Turris oslovit širší komunitu ISP a zaměří se zejména na zvýšení podílu na trhu v USA.

 

Číst 916 krát Naposledy změněno středa, 02 únor 2022 16:41

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.