čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Stanice FTV Prima na O2 TV zůstávají. Dohoda byla uzavřena

Skupina Prima a společnost O2 Czech Republic se domluvily na nových podmínkách spolupráce. Připomínám, že šlo o přetáčení reklam diváky a unikající finance. Odkaz na úvodní článek najdete níže. Foto: archiv autora

Komerční ředitel O2 Czech Republic, Richard Siebenstich, se k pokračování spolupráce vyjádřil následovně: „Díky oboustranné dohodě budou moci naši zákazníci i nadále sledovat v rámci O2 TV všechny kanály skupiny Prima. Tím to pro nás ale zdaleka nekončí, je to jen začátek. V následujících měsících nás totiž čeká nelehký úkol – do 1. června budeme připravovat nové, skutečně funkční řešení sledování reklamních bloků v rámci zpětného zhlédnutí.“

K TÉMATU: Závěr jedné éry IPTV: přetáčení reklamy diváky, byť zatím jen u FTV Prima, končí

Díky dohodě o problému jehož počátek je popsán v článku na odkazu, mohou majitelé služby O2 TV nadále sledovat všechny stanice skupiny Primy, a to i zpětně ze záznamu. Možnosti jaké operátor v tomto okamžiku u reklam Primy má, byly zmíněny výše. Pro co se rozhodne, zjistíme časem.

Společnost O2 TV k závěru sporu s FTV Prima vydala obdobné prohlášení, které najdete na jejích stránkách (externí odkaz, nové okno).

 

Číst 1060 krát Naposledy změněno neděle, 27 únor 2022 18:42

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.