Vytisknout tuto stránku

TP-Link Tapo: další verze pružného LED pásku Tapo L920

Osvětlení TP-Linku napojitelné přes Wi-Fi bylo rozšířeno o nový „chytrý“ pásek, který doplňuje ucelenou sérii sestávající například z chytrých žárovek nebo bezpečnostních kamer. Foto: TP-Link

Mezi klíčové vlastnosti má patřit snadná údržba a dlouhá životnost (polyuretan), možnost vyvolat několik barev a efektů najednou (50 samostatných zón), včetně připravených předvoleb a časových plánů. K dispozici je také režim zvaný „Pryč“ simulující přítomnost osob v domě.

ČTĚTE TAKÉ: Wi-Fi LED žárovka TP-Link Tapo L510E v testu zcela propadla

Výhodou má být i to, že k provozu není vyžadován speciální rozbočovač (hub) a mělo by prý stačit prosté připojení pásku k Wi-Fi. Značným plusem je také flexibilní instalace při níž si můžete pásek o standardní délce 5 m zkrátit na potřebný rozměr a přilepit ho, cituji, „na libovolný povrch díky lepicímu podkladu 3M“.

Životnost LED pásku TP-Link Tapo L920-5 je udávána na 50.000 hodin, má být ohebný a voděodolný a výrobce mluví o instalaci na libovolné místo a následném případném odlepení a umístění jinam.

Novinka navazuje na Tapo L900 představený v loňském roce, cena nebyla oznámena.

Poznámka autora: V tiskové zprávě nebylo uvedeno, zda je vhodný pro venkovní montáž, uvedena také nebyla žádná odolnost (krytí) IP.

 

Číst 1230 krát Naposledy změněno úterý, 04 říjen 2022 09:17