pátek 19 duben 2024
Text Size

Samsung Galaxy A53 5G a Samsung Galaxy A33 5G: střední třída s odolností IP67 a extra rychlými daty

Dva uvedené modely mají, podle výrobce, přinést co nejlepší poměr cena/výkon. „Mezi jejich hlavní přednosti patří zbrusu nový procesor, vynikající fotoaparát s umělou inteligencí, velký a kvalitní displej, dvoudenní výdrž baterie a odolnost dle certifikace IP67.“ Foto: Samsung

To alespoň říká úvod zaslané tiskové zprávy a mluví ještě o podpoře 5G, unikátním systému zabezpečení a také o tom, že je, cituji, „do budoucna podporována aktualizace uživatelského rozhraní One UI i operačního systému Android OS“. V případě One UI, jde o firemní nadstavbu nad o. s. Google Android.

ČTĚTE TAKÉ:

Samsung představil vlajkové lodě Galaxy S. A opravdu nabušené!

Ke koupi už tento měsíc: levné Samsung Galaxy A13 a Samsung Galaxy M23 5G

Samsung A33 5G (vlevo) a Samsung A53 5G (vpravo).

Vylepšena být (podle výrobce) má…

  • Odolnost, díky ochrannému sklu Corning Gorilla Glass 5 a třídě IP67 (vlhkost, prach, více zde).
  • Kvalita fotografií a videozáznamů (díky umělé inteligenci).
  • Portrétní režim (kombinace softwaru a hardwaru).
  • K dispozici jsou inteligentní algoritmy určené pro vylepšení focení za slunečných dnů.
  • Vytvoření „digitálního sejfu“ pro data (složka Secure Folder) chráněného šifrovací technologií.
  • Aplikace Link to Windows pro bezdrátové připojení k PC s Windows a následné kopírování souborů, psaní SMS či vyřizování hovorů.

K tomu si přičtěte materiály z udržitelných (a recyklovaných) zdrojů, celkově menší balení a ü vybraných modelů Galaxy A také vypuštění dobíječky (230 V) z balení.

Jaké barvy a kdy…

  • Samsung Galaxy A33 5G v černé, bílé, modré nebo oranžové bude ke koupi od 22. dubna a za verzi se 6GB RAM a 128GB na vnitřním flash disku zaplatíte 8.999 Kč.
  • Samsung Galaxy A53 5G zakoupíte už od 1. dubna (barvy mají být ty samé) a doporučená koncová cena byla stanovena na 11.499 Kč (6 GB plus 128 GB), resp. na 12.999 Kč (8 GB plus 256 GB).

Stručné parametry Samsung A33 5G a Samsung A53 5G vidíte v tabulce (zdroj: Samsung, kráceno).

Číst 1408 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.