sobota 20 duben 2024
Text Size

Red Dot Design Award 2022: ocenění pro interkom s certifikací IP65 (voda, prach) a IK08 (poškrábání)

Společnost 2N patřící dnes pod Axis Communications, získala místo na výsluní za tzv. vstupní interkom 2N IP Style. Ten představuje vlajkovou loď značky pro rezidenční projekty a sofistikované kancelářské budovy. Foto: 2N

V zaslané tiskové zprávě 2N oznámila, že se jí investice 14 % z obratu do výzkumu a vývoje vyplácí. Interkom 2N IP Style má zabudovánu kameru s rozlišením Full HD a zorným úhlem 170°. Najdete v něm firemní čip ARTPEC-7, mobilní přístup WaveKey a deseti palcový dotykový displej s udávanou „extrémní citlivostí“.

K TÉMATU: Shrnutí zatím zveřejněných letošních cen Red Dot Awards 2022

Jedná se o druhé významné ocenění pro 2N IP Style, poté co interkom na veletrhu Cedia Expo v Indianapolis získal cenu CE Pro BEST.

Číst 1473 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.