sobota 20 duben 2024
Text Size

JustWatch TOP10 pořadů v České republice za duben

JustWatch (externí odkaz, nové okno) je mezinárodní průvodce světem streamování, který sleduje hlavní video služby, zjišťuje jejich popularitu a pracuje i s obsahem jako takovým. A právě na ty nejsledovanější snímky za měsíc duben se nyní můžete podívat.

JustWatch bohužel žebříček dělí na filmy a „televizní pořady“ („TV shows“) a tudíž se nedá říci, že druhé TOP10 jsou seriály jako takové. Nicméně i tak je z toho vidět jednak popularita a jednak jistý trend.

Poznámka autora: veďte prosím v patrnosti, že není znám počet uživatelů služby JustWatch v ČR. Čísla proto nevyjadřují skutečné podíly na našem trhu a jsou jen ilustrační. Na odpověď na můj dotaz zatím čekám.

ČTĚTE TAKÉ: JustWatch – TOP 10 pořadů na HBO Max v České republice

 

 

Číst 1377 krát Naposledy změněno středa, 11 květen 2022 09:06

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.