čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Evolveo rozšiřuje nabídku fotopastí. Uvedlo StrongVision Pro Wi-Fi a StrongVision Pro 4G

Dva nové modely, jak říkají názvy, jsou určeny pro napojení buď přes 4G/LTE nebo Wi-Fi. Pracují s ultra vysokým rozlišením, živým náhledem a k dispozici jsou i aplikace nejen na ovládání. Foto: Evolveo

Evolveo StrongVision Pro Wi-Fi (3.890 Kč) má bezdrátové spojení s udávaným dosahem až 20 metrů. Díky lokalizované aplikaci pro Android a iOS je jednak možné přijímat tzv. živý náhled a snímky a záběry stahovat, jednak měnit nastavení a zjistit stav akumulátoru.

Evolveo StrongVision Pro 4G přijde na 6.290 Kč, záběry a záznam se opět ukládají na paměťovou kartu typu SD s kapacitou až 256 GB a navíc je lze současně ukládat i do kloudového úložiště, které dostanete v ceně.

Obě fotopasti mohou, podle výrobce, nahradit i bezpečnostní kamery, rozlišení jde až do Ultra HD (4K) se 30 sn./s, velikost fotografie může být až 30 Mpix. K dispozici je také noční přísvit prostřednictvím 58 diod (LED IR, 940 nm), akumulátor typu Li-ion má kapacitu 10.000 mAh. Doba provozu je udávaná na až 6 měsíců v pohotovostním režimu nebo s tzv. živým náhledem.

Pro obě fotopasti lze dokoupit další příslušenství, jako odolný kovový box, či zajištění proti krádeži.

 

Číst 1296 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.