čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Průzkum trhu: BenQ projektorovou jedničkou v Evropě

Společnost se na první příčku na evropském trhu s projektory s rozlišením Full HD a Ultra HD (4K) dostala podle čtvrtletních zprávy společnosti Futuresource Consulting.

A má jít o první místo podle celkového objemu prodejů s tržním podílem, v případě 4K, 23,4 % a 24,5 % u projektorů Full HD. Podíl, podle vyjádření značky, souvisí i se změnou způsobu a míry konzumace vizuálního obsahu kdy stále více spotřebitelů využívá volný čas ke sledování sportu, filmů nebo hraní her.

K TÉMATU: Laserové projektory BenQ V7000i a V7050i s krátkou projekční vzdáleností a Android TV

Momentální nabídka BenQ v segmentu Full HD představuje jednak projektory určené pro podnikový segment, jednak pro domácí kino, zábavu a hry a nechybí ani tzv. chytré projektory s Android TV.

V případě projektorů ve 4K jde o opět modely určené pro domácí kino, zábavu a hry, včetně těch s Android TV, navíc jsou tu zařízení laserová, jako výše zmiňované modely BenQ V7000i a BenQ V7050i.

 

Číst 1041 krát Naposledy změněno neděle, 22 květen 2022 12:42

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.