čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Disney+ představil nabídku pro Českou republiku

UVNITŘ SEZNAM POŘADŮ KE STAŽENÍ: Během dnešní prezentace pro média byla představena programová nabídka, řadu potencionálních zájemců potěší i snímky z produkce Star Wars, Marvelu a National Geographic. Foto: Disney

Streamovací služba Disney+ oznámila, že pro nás chystá více než 800 filmů, 900 seriálů a také na 130 titulů z původní tvorby, včetně Moon Knight, Loki a WandaVision.

K TÉMATU: Zaváděcí nabídka Disney+ je tu – za rok zaplatíte jen 1.590 Kč

Po spuštění služby 14. června 2022 tak budou mít předplatitelé přístup například k seriálu Boba Fett: Zákon podsvětí, k seriálu Mandalorian či k Star Wars 1 až 9. Vedle toho tu také budou dokumenty National Geographic jako Záchrana, Svět očima Jeffa Goldbluma nebo Do neznáma (Gordon Ramsay). Najdete tu ale i klasické pohádky, minisérii Pam a Tommy či The Kardashians.



Uživatelé budou moci současně streamovat na až čtyřech zařízeních, u vybraných titulů budou snímky v rozlišení Ultra HD (4K) a podle oznámení lze také nastavit až sedm různých profilů, včetně dětských.

K mání mají být jak pořady s titulky, tak s českým dabingem.

STÁHNĚTE SI: Seznam vybraných filmů a seriálů, které budou dostupné v den spuštění video služby Disney+ (soubor ke stažení, DOCX, najdete níže, v části „Stáhnout přílohy“.)

 

Číst 861 krát Naposledy změněno středa, 15 červen 2022 08:34

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.