Vytisknout tuto stránku

Hisense PureJet: kombinace pračky a sušičky s možností přidat prádlo

AKTUALIZOVÁNO: Novinka s vodním proudem (PureJet), tryskami, párou a řadou speciálních programů má i vyspělé automatické dávkování, možnost přidávat prádlo v průběhu cyklu a také automatické čistění bubnu a okolí. Foto: Hisense

AKTUALIZOVÁNO, 10. září 2022: informace na displeji budou anglické, vysvětlující přelepka názvů programů se nedodává.

 

Nezvykle černá Hisense WDQR1014EVAJMB (17.990 Kč) míří na vícečlenné domácnosti, které bydlí v prostorách, kde není místo na samostatnou pračku a sušičku. Jako obvykle je kapacita u takovéto kombinace jiná pro praní a jiná pro sušení, což zde znamená, v prvním případě 10 a v druhém 6 kg. Výrobce udává, že je možné prát i objemné textilie, které se do běžné pračky umístit nedají (prošívané deky, závěsy, polštáře…), tichý chod má zaručovat invertorový motor se zárukou 10 let. U takovéto kombinace na novém energetickém štítku EU najdete hladinu hluku pro pračku v režimu odstřeďování (zde 72 dB), pro sušičku se neuvádí stejně, jako pro jiné režimy pračky.

ČTĚTE TAKÉ:

K dispozici je patnáct programů, včetně extra rychlého, který vypere kilogram náplně už za 15 min, kombinace patří do energetické třídy B (praní), resp. E (sušení) a ovládá se přes dotykový panel nakloněný v úhlu 15 ° (jazykovou lokalizaci zjišťuji). Často používané programy si navíc můžete uložit mezi oblíbené.

Hisense WDQR1014EVAJMB má rozměry 595 x 845 x 610 mm (švh), rychlost odstřeďování až 1.400 otáček/min. a automatické dávkování z velkokapacitního zásobníku tekutého pracího prostředku má vystačit na 14 pracích cyklů.

Poznámka autora: na snímcích vidíte popisy v polštině, jazykové mutace pračky, včetně toho, zda je tu vůbec čeština a slovenština, zjišťuji.

 

Číst 763 krát Naposledy změněno sobota, 10 září 2022 03:13