čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Hisense PureJet: kombinace pračky a sušičky s možností přidat prádlo

AKTUALIZOVÁNO: Novinka s vodním proudem (PureJet), tryskami, párou a řadou speciálních programů má i vyspělé automatické dávkování, možnost přidávat prádlo v průběhu cyklu a také automatické čistění bubnu a okolí. Foto: Hisense

AKTUALIZOVÁNO, 10. září 2022: informace na displeji budou anglické, vysvětlující přelepka názvů programů se nedodává.

 

Nezvykle černá Hisense WDQR1014EVAJMB (17.990 Kč) míří na vícečlenné domácnosti, které bydlí v prostorách, kde není místo na samostatnou pračku a sušičku. Jako obvykle je kapacita u takovéto kombinace jiná pro praní a jiná pro sušení, což zde znamená, v prvním případě 10 a v druhém 6 kg. Výrobce udává, že je možné prát i objemné textilie, které se do běžné pračky umístit nedají (prošívané deky, závěsy, polštáře…), tichý chod má zaručovat invertorový motor se zárukou 10 let. U takovéto kombinace na novém energetickém štítku EU najdete hladinu hluku pro pračku v režimu odstřeďování (zde 72 dB), pro sušičku se neuvádí stejně, jako pro jiné režimy pračky.

ČTĚTE TAKÉ:

K dispozici je patnáct programů, včetně extra rychlého, který vypere kilogram náplně už za 15 min, kombinace patří do energetické třídy B (praní), resp. E (sušení) a ovládá se přes dotykový panel nakloněný v úhlu 15 ° (jazykovou lokalizaci zjišťuji). Často používané programy si navíc můžete uložit mezi oblíbené.

Hisense WDQR1014EVAJMB má rozměry 595 x 845 x 610 mm (švh), rychlost odstřeďování až 1.400 otáček/min. a automatické dávkování z velkokapacitního zásobníku tekutého pracího prostředku má vystačit na 14 pracích cyklů.

Poznámka autora: na snímcích vidíte popisy v polštině, jazykové mutace pračky, včetně toho, zda je tu vůbec čeština a slovenština, zjišťuji.

 

Číst 745 krát Naposledy změněno sobota, 10 září 2022 03:13

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.