pátek 29 březen 2024
Text Size

Představen byl koncept svinutelného mobilu, Motorola Rollable

Na akci Lenovo Tech World 22 ukázala značka nový koncept rolovatelných chytrých telefonů od interní inovační skupiny zvané 312 Labs. Foto v úvodu: odchyceno z videa Lenovo

Obrazovka má úhlopříčku 6,5", tedy 16,5 cm a zařízení se dokáže svinout do kapesní podoby s výškou asi 10,2 cm. Krom zmiňovaného konceptu Lenovo rovněž ukázalo rolovatelný notebook využívající podobné technologie.

K TÉMATU:

Značka podle svých vlastních slov nyní investuje do flexibilních displejů OLED a „ruličkový“ koncept odpovídá její představám, kdy se mobil, resp. jeho obrazovka, přizpůsobuje třem odlišným stavům používání: prodlouženému (foto v úvodu), kompaktnímu a náhledovému. To vše prý po jediném zmáčknutí tlačítka.

Video z představení Motorola Rollable najdete na Youtube (angličtina, nové okno)

Číst 1478 krát Naposledy změněno pátek, 21 říjen 2022 15:48

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.