Vytisknout tuto stránku

Další aplikace pro televizory Samsung: cvičení Fitshaker a archiv iPrima

Společnost oznámila dvě nové aplikace, resp. jednu neplacenou a jednu zpoplatněnou. Všechny jsou dostupné pro „chytré TV“ od modelových řad 2018, včetně.

Novinkou je ale také přístup k archivu pořadů České televize oznámený na počátku října, a to prostřednictvím aplikace iVysílání ČT. Ta nabízí nové prostředí třetí generace, které by mělo být stabilnější a má mít také, cituji, „…přehledné tematické členění obsahu, živé internetové vysílání bez nutnosti přijímat televizní signál, filtraci programů a nabídku relací určených pouze pro on-line platformu.“ Informace šly už dříve, zkušenosti najdete v mém článku na Televizním webu.

ČTĚTE TAKÉ: SledovaniTV vydalo aktualizaci aplikace pro televizory LG, později bude i Samsung

Zcela novými aplikacemi je nyní přístup do archivu FTV Prima (iPrima), a také placená služba, kterou představují video návody ke cvičení v rámci služby Fitshaker.

V případě Primy jsou mj. k mání seriály jako Zoo, Polda či Slunečná a také tematické playlisty. Aplikace sice není placená, ale pro vstup potřebujete registraci.

 

Fitshaker už vychází z jasného konceptu a přijde vás na 249 Kč měsíčně, na Slovensku na 9,90 €. Filosofie se opírá o nechuť některých z nás chodit do posilovny, která je pochopitelně také placená, pokud tedy posilovnu nemáte doma.

Uváděny jsou výhody jako „Cvičíte především s vlastním tělem, takže nepotřebujete fitness vybavení.“ „Výsledků dosáhnete už za 15 minut denně.“ nebo „Všechna cvičení vedou čeští a slovenští lektoři, takže neexistuje žádná jazyková bariéra.“

Program má být určen jak pro začátečníky, tak pro pokročilé a podchyceny mají být rovněž „všechny věkové kategorie, včetně dětí“.

Pokud hodláte novinky používat, nezapomeňte u nových modelů na dvojí instalaci APP! Samsung bohužel nejprve nabídne instalování aplikace, ale už vám ji neumístí na lištu domovské nabídky a ani nevznese dotaz! Takže instalaci spusťte, počkejte dokud ji televizor neprovede a pak ji musíte manuálně umístit na Home.

I tohle bohužel přineslo nové, podivné uživatelské rozhraní 2022.

 

Číst 1095 krát Naposledy změněno čtvrtek, 27 říjen 2022 12:24