neděle 28 duben 2024
Text Size

Další aplikace pro televizory Samsung: cvičení Fitshaker a archiv iPrima

Společnost oznámila dvě nové aplikace, resp. jednu neplacenou a jednu zpoplatněnou. Všechny jsou dostupné pro „chytré TV“ od modelových řad 2018, včetně.

Novinkou je ale také přístup k archivu pořadů České televize oznámený na počátku října, a to prostřednictvím aplikace iVysílání ČT. Ta nabízí nové prostředí třetí generace, které by mělo být stabilnější a má mít také, cituji, „…přehledné tematické členění obsahu, živé internetové vysílání bez nutnosti přijímat televizní signál, filtraci programů a nabídku relací určených pouze pro on-line platformu.“ Informace šly už dříve, zkušenosti najdete v mém článku na Televizním webu.

ČTĚTE TAKÉ: SledovaniTV vydalo aktualizaci aplikace pro televizory LG, později bude i Samsung

Zcela novými aplikacemi je nyní přístup do archivu FTV Prima (iPrima), a také placená služba, kterou představují video návody ke cvičení v rámci služby Fitshaker.

V případě Primy jsou mj. k mání seriály jako Zoo, Polda či Slunečná a také tematické playlisty. Aplikace sice není placená, ale pro vstup potřebujete registraci.

 

Fitshaker už vychází z jasného konceptu a přijde vás na 249 Kč měsíčně, na Slovensku na 9,90 €. Filosofie se opírá o nechuť některých z nás chodit do posilovny, která je pochopitelně také placená, pokud tedy posilovnu nemáte doma.

Uváděny jsou výhody jako „Cvičíte především s vlastním tělem, takže nepotřebujete fitness vybavení.“ „Výsledků dosáhnete už za 15 minut denně.“ nebo „Všechna cvičení vedou čeští a slovenští lektoři, takže neexistuje žádná jazyková bariéra.“

Program má být určen jak pro začátečníky, tak pro pokročilé a podchyceny mají být rovněž „všechny věkové kategorie, včetně dětí“.

Pokud hodláte novinky používat, nezapomeňte u nových modelů na dvojí instalaci APP! Samsung bohužel nejprve nabídne instalování aplikace, ale už vám ji neumístí na lištu domovské nabídky a ani nevznese dotaz! Takže instalaci spusťte, počkejte dokud ji televizor neprovede a pak ji musíte manuálně umístit na Home.

I tohle bohužel přineslo nové, podivné uživatelské rozhraní 2022.

 

Číst 1069 krát Naposledy změněno čtvrtek, 27 říjen 2022 12:24

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.