pátek 26 duben 2024
Text Size

Videotéka SkyShowtime už v únoru. Společně s Prima+…

Streamovací služba v září minulého roku oznámila (více samostatný článek) svůj vstup do Česka a mj. i na Slovensko během 1. čtvrtletí 2023. Jak to tak vypadá, svůj slib plní….

Nová evropská streamovací služba bude od 14. února dostupná na osmi nových trzích ve střední, jižní a východní Evropě. Počet těch aktivních se jí tak zvýší na 20 a konkrétně v Česku startuje stejný měsíc, jako Prima+ o které jsem psal pro Televizní web (odkaz níže).

K TÉMATU:

 V Česku za přístup zaplatíte 179 Kč měsíčně, na Slovensku pak 5,99 €. Pustit si SkyShowtime budete moci na webových stránkách www.skyshowtime.com a přes aplikace na zařízeních Android a Android TV, dále na Applu (iOS a tvOS), Google TV a televizorech LG.

Ke zhlédnutí mimo jiné prý budou i, cituji…. „…dosud neodvysílané filmy od studií Universal Pictures a Paramount Pictures, nové a exkluzivní seriály, obsah pro děti a rodinu a výběr ikonických titulů z knihoven Nickelodeon, DreamWorksAnimation, Paramount+, Showtime, SkyStudios a Peacock“.

Namátkou: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, dále seriály včetně: 1883, 1923 a Yellowstone, a také například , Halo, Law & Order (řada 21), The First Lady či Vampire Academy.

Na platformě se letos také objeví český seriál Vítěz, polský seriál Warszawianka a maďarský seriál The Informant.

Poznámka autora: překvapivě nebyla oznámena aplikace pro televizory Samsung…

 

Číst 735 krát Naposledy změněno úterý, 31 leden 2023 09:35

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.