úterý 16 duben 2024
Text Size

SledovaniTV mění EPG, uživatelské nastavení i párování s televizorem

Nastavení uživatelského účtu prošlo celkovou změnou a nemá jít pouze o grafickou úpravu, ale prý… „o celkové zvýšení uživatelské přívětivosti“. Foto: SledovaniTV

Uživatelské nastavení má být nyní přehlednější, jednodušší a celkově má více zapadat do konceptu značky. Největší ohlášenou výhodou má být pohodlnější párování zařízení (poznámka autora: doposud nebylo zcela špatné, špička už ale byla kousek výše), jednodušší změna hesla či rodičovského PIN. V části „Nastavitelné kanály“ si pak vyberete stanice do balíčku „Mých 7“ a můžete si je měnit jednou za měsíc.

K TÉMATU: SledovaniTV vydalo aktualizaci aplikace pro televizory LG, později bude i Samsung

Novinkou je také aktualizovaný vzhled programové nabídky EPG (viz foto) v aplikaci pro operační systém Android TV, tedy takto vybavené televizory a multimediální přehrávače. Vizuálně tak, podle video služby, „…došlo ke sjednocení televizních platforem, stejný design programového průvodce už mají aplikace v televizorech LG a Samsung“.

 

Číst 791 krát Naposledy změněno pondělí, 06 únor 2023 13:52

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.