Vytisknout tuto stránku

Mio MiVue C580: GPS kamera pro řidiče s nočním viděním a speciálním parkovacím režimem

Oproti předchozímu modelu C570 nabídne novinka také upozorňování na rychlost v měřených úsecích, lepší snímání s až 60obrázky za sekundu a aktivní i pasivní parkovací režim s nahráváním a detekcí pohybu, a to bez řidiče i nutnosti trvalého napájení (až 48 hod.). Foto: Mio

Technologii HDR doplňuje senzor od Sony a optika s objektivem s vysokou světelností F1,8 a úhlem záběru 140°. Výsledný záznam je ve Full HD (1.920 x 1.080p) při zmiňovaných 60 sn./s a ukládá se do formátu H.264.

ČTĚTE TAKÉ:

Integrovaný modul GPS automaticky zaznamenává informace o jízdě, včetně rychlosti, směru, nadmořské výšky a souřadnic. Zabudován je tří osý senzor pro automatickou detekci a analýzu nehody, upozornění na radary a úseková měření, to vše – podle výrobce – s bezplatnou a pravidelnou aktualizací. Záznam je prováděn na paměťové karty typu MicroSD s kapacitou až 256 GB.

Mio MiVue C580 s českou a slovenskou lokalizací má k dispozici fotografický režim, displej s úhlopříčkou 5,1 cm a připojení zadní kamery A30 nebo A50. Bezplatný software pro PC dovolí přehrávání, analýzu videa, sdílení na sociálních sítích a práci s informací ze senzoru G.

V ceně dostanete nalepovací držák na sklo a mj. také cigaretovou nabíječku.

 

Číst 882 krát Naposledy změněno čtvrtek, 27 duben 2023 18:32