čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Sony WF-C700N: skutečně bezdrátová sluchátka se stabilním uchycením

Novinka má, vedle prý „pohodlného a stabilního uchycení“ nabídnout i potlačení okolního hluku, krytí IPX4 (dok je bez něj) a vylepšení hlasu pro větrné dny. Foto: Sony

Malá a lehká sluchátka WF-C700N (2.999 Kč) typu „True Wireless“, mají být – podle výrobce – určena i pro celodenní nošení a k dostání budou v černé, bílé, levandulové a šalvějově zelené variantě. Okolní ruchy eliminují díky funkci pro potlačení okolního hluku (rozpozná i místa, která často navštěvujete), pokud ji využít nechcete, stačí sáhnout po režimu zvaném Ambient Sound. V něm mikrofony zachycují více okolního zvuku, takže si můžete vychutnat přirozený poslech. Nastavení lze více přizpůsobit v aplikaci Sony Headphones Connect nebo využít speciálního režimu a povídat si někým, aniž byste museli sluchátka sundat.

ČTĚTE TAKÉ:

Sony WF-C700N jdou spárovat přes Bluetooth se dvěma zařízeními současně a při příchozím hovoru poznají, které vyzvání a automaticky se k němu připojí. Udávaná výdrž je až 15 hodin, což znamená 7,5 hod. pro sluchátka a totéž pro kapacitu akumulátoru v doku (použito potlačení hluku), nebo 10 + 10 v okamžiku vypnutého potlačení.

Sony také oznámilo, že sluchátka WH-1000XM5 má nově v prodeji v modré barvě a zdůrazňuje, že obalový materiál obou modelů neobsahuje plast.

 

Číst 609 krát Naposledy změněno středa, 05 duben 2023 13:34

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.