Vytisknout tuto stránku

Canal+: v Česku startuje další streamovací služba

Po Canal+ Sport a Canal+ Action přichází video služba, která má nabídnout rozsáhlou video knihovnu (VoD) a sedm tradičních TV kanálů. Foto: Canal+

Měsíční předplatné přijde v Česku na 189 Kč a na Slovensku na 7,49 €. Knihovna video titulů má být rovněž dostupná zákazníkům Skylinku v aplikaci internetové televize Skylink Live TV. Předplatné Canal+ si můžete zakoupit www.canalplus.cz nebo www.canalplus.sk a následně ho využívat na vybraných „chytrých“ televizorech, mobilech a tabletech s Androidem nebo iOS, a pochopitelně i ve webovém prohlížeči. Canal+ je možné sledovat na čtyřech zařízeních zároveň s výjimkou lineárních stanic Canal+ Sport a Canal+ Action, kde je počet omezen na dvě.

K TÉMATU:

„V souladu se strategií skupiny Canal+ na ostatních trzích se chceme výrazně profilovat i jako dodavatel vlastního obsahu, především sportovních přenosů, filmů a seriálů. Spuštění streamovací služby je pro nás v tomto ohledu klíčové. Zároveň se jedná o významný krok z hlediska značky jako takové, nyní je totiž obsah Canal+ zájemcům k dispozici ve vlastní aplikaci Canal+ nezávisle na tom, jakého poskytovatele televizní služby využívají,“ říká Ladislav Řeháček, VP Canal+ Luxembourg pro ČR a Slovensko.

V květnu video služba uvede v exkluzivní premiéře westernový seriál Django.

 

Číst 735 krát Naposledy změněno pátek, 28 duben 2023 15:37