pátek 26 duben 2024
Text Size

Startuje videotéka SkyShowtime. Nyní máte šanci si ji pořídit za polovinu

Jak jsem napsal na konci ledna, nová streamovací služba obchází Evropou a dnes se spouští v Česku a na Slovensku. Ti, kteří se zaregistrují přes webové stránky skyshowtime.com, získají 50% slevu ze standardního měsíčního předplatného. Foto: SkyShowtime

Celkově vzato půjde o osm nových trhů ve střední, jižní a východní Evropě, oznámeno také bylo, že jejich počet se tím pádem zvýší na 20. Na Slovensku měsíčně zaplatíte 5,99 € (ve slevě 2,99 €), v Česku 179 Kč, při slevě 89 Kč. To vše prý dokonce doživotně!

ČTĚTE TAKÉ:

O obsahu najdete více na odkazu (článek jsem psal pro Televizní web), takže tady jen stručně. Při spuštění video služby mají být – mimo jiné – k mání Ambulance, Downton Abbey: A New Era (film), Jurassic World Dominion, The Northman či Top Gun: Maverick.

Mezi velké filmové a seriálové novinky, které SkyShowtime uvede v nadcházejících měsících započítejte například Belfast, Drift – Partners In Crime (řada 1A), Lioness, Minions: The Rise of Gru, The Black Phone či The Great Game.

Lokalizace a dabing je součástí nabídky a vše je prý plánováno nicméně více informací na toto téma nebylo k dispozici.

Přístup ke službě budete mít přes zařízení s operačním systémem Android, Android TV, Apple iOS a tvOS, Google Chromecast a LG webOS. Video služba dnes také oznámila partnerství se společností Samsung. Na televizorech značky od roku 2017, včetně, tak bude ke stažení aplikace SkyShowtime a má jít o verzi operačního systému Tizen od 3.0.

 

Číst 710 krát Naposledy změněno úterý, 14 únor 2023 11:48

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.