Vytisknout tuto stránku

IFA 2023, Candy, Haier a Hoover: minimyčka a minipračka, překvapivý výrobník ledu

Dorazila druhá tisková zpráva ke třem značkám velké, a malé „bílé“. Nejvíce změn hlásí Haier… Foto: příslušné značky.

Vezměme to v abecedním pořadí: Candy na veletrhu představuje průřez úspornými produkty zejména pro kuchyň. Jde o myčky řady RapidÓ (mj. program na 35 min.), pečicí trouby a chladnička řady Fresco a úspory má přinášet i nová pračka RapidÓ Pro Eco (foto níže). Nová řada vestavných trub pak nabídne pečení na 6 úrovních, netradičním výrobkem je stolní myčka pro 8 sad nádobí a také MiniAqua, což má být nejmenší pračka na trhu s kapacitou 5 kg. Její rozměry jsou 70cm na výšku a 51 cm na šířku.

ČTĚTE TAKÉ: Dnes začíná veletrh IFA. Slaví 99 let a já dostal jedinou zprávu…

Ovládání pračky Candy RapidÓ Pro Eco.

 

Haier ukazuje vzájemně propojený ekosystém s umělou inteligencí v domácích spotřebičích a vlastní aplikací „hOn“. Uvádí také zcela novou kategorii malých kuchyňských spotřebičů KSDA Series 5 (foto v úvodu) a mezi prvními vlaštovkami jsou varná konvice, mixér, ruční mixér, „vařící mixér“, nebo horkovzdušná fritéza s devíti funkcemi. Výrobky pro český a slovenský trh mají být představeny začátkem roku 2024.

Mezi klasickými domácími spotřebiči se objevují: vestavné trouby ID Series s kamerou pro rozpoznání druhu potraviny, která následně sama zvolí parametry přípravy, možnost umístit plechy na až 7 úrovních. Nová řada praček X Series 11 (invertorový motor, systém přívodu vzduchu do uzavřeného bubnu po dobu až 12 hod. od konce praní) plus kombinovaná pračka se sušičkou, včetně „mělké“ (úzké) verze. A chladnička Cube 90 Series 7 Pro s výrobníkem ledu ve dveřích, který má vlastní (!) chladicí systém oddělený od chladničky i mrazničky.

 

Ruční vysavač Hoover HFX.

Hoover ještě letos na český a slovenský trh uvede tyčový akumulátorový vysavač řady HFX s vyprázdněním nádoby bez nutnosti kontaktu s nečistotami. Představeny mají být také myčky řady H-Dish 700 s větším vnitřním prostorem a inovovaným antibakteriálním povrchem. Přídavný ventilátor u H-Dish 700 Pro má zajistit, u plastových nádob, pánví, atd., vysušení i zbylých kapek vody.

Představena také má být pračka H-Wash 700 s účinnějším invertorovým motorem a rozměrným bubnem. K ní patří i sušička H-Dry 700 s antibakteriálním programem.

Podle zaslané tiskové zprávy má… „Většina novinek na český trh nastupovat postupně v průběhu příštího roku.“

 

Číst 638 krát