sobota 27 duben 2024
Text Size

IFA 2023, Candy, Haier a Hoover: minimyčka a minipračka, překvapivý výrobník ledu

Dorazila druhá tisková zpráva ke třem značkám velké, a malé „bílé“. Nejvíce změn hlásí Haier… Foto: příslušné značky.

Vezměme to v abecedním pořadí: Candy na veletrhu představuje průřez úspornými produkty zejména pro kuchyň. Jde o myčky řady RapidÓ (mj. program na 35 min.), pečicí trouby a chladnička řady Fresco a úspory má přinášet i nová pračka RapidÓ Pro Eco (foto níže). Nová řada vestavných trub pak nabídne pečení na 6 úrovních, netradičním výrobkem je stolní myčka pro 8 sad nádobí a také MiniAqua, což má být nejmenší pračka na trhu s kapacitou 5 kg. Její rozměry jsou 70cm na výšku a 51 cm na šířku.

ČTĚTE TAKÉ: Dnes začíná veletrh IFA. Slaví 99 let a já dostal jedinou zprávu…

Ovládání pračky Candy RapidÓ Pro Eco.

 

Haier ukazuje vzájemně propojený ekosystém s umělou inteligencí v domácích spotřebičích a vlastní aplikací „hOn“. Uvádí také zcela novou kategorii malých kuchyňských spotřebičů KSDA Series 5 (foto v úvodu) a mezi prvními vlaštovkami jsou varná konvice, mixér, ruční mixér, „vařící mixér“, nebo horkovzdušná fritéza s devíti funkcemi. Výrobky pro český a slovenský trh mají být představeny začátkem roku 2024.

Mezi klasickými domácími spotřebiči se objevují: vestavné trouby ID Series s kamerou pro rozpoznání druhu potraviny, která následně sama zvolí parametry přípravy, možnost umístit plechy na až 7 úrovních. Nová řada praček X Series 11 (invertorový motor, systém přívodu vzduchu do uzavřeného bubnu po dobu až 12 hod. od konce praní) plus kombinovaná pračka se sušičkou, včetně „mělké“ (úzké) verze. A chladnička Cube 90 Series 7 Pro s výrobníkem ledu ve dveřích, který má vlastní (!) chladicí systém oddělený od chladničky i mrazničky.

 

Ruční vysavač Hoover HFX.

Hoover ještě letos na český a slovenský trh uvede tyčový akumulátorový vysavač řady HFX s vyprázdněním nádoby bez nutnosti kontaktu s nečistotami. Představeny mají být také myčky řady H-Dish 700 s větším vnitřním prostorem a inovovaným antibakteriálním povrchem. Přídavný ventilátor u H-Dish 700 Pro má zajistit, u plastových nádob, pánví, atd., vysušení i zbylých kapek vody.

Představena také má být pračka H-Wash 700 s účinnějším invertorovým motorem a rozměrným bubnem. K ní patří i sušička H-Dry 700 s antibakteriálním programem.

Podle zaslané tiskové zprávy má… „Většina novinek na český trh nastupovat postupně v průběhu příštího roku.“

 

Číst 615 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.