sobota 27 duben 2024
Text Size

Nový styl vaření? Parní a horkovzdušná fritéza Tesla AirCook & Steam QS550 XL

Novinka za 3.989 Kč v sobě kombinuje několik přístrojů, resp. způsobů přípravy jídla. Můžete tak fritovat, vařit v páře a také oba způsoby kombinovat. A co víc! Využít jde i k přihřátí jídla a k sušení nejrůznějších potravin. Po registraci získáte dokonce tříletou záruku… Foto: Tesla Electronics

Zabudováno je šest automatických programů s přednastavenou teplotou a délkou ohřevu, využít ale můžete i manuálního nastavení s až 60minutovým časovačem. Ovládání obstarává dotykový panel, jak jídlo v průběhu přípravy vypadá, snadno zjistíte díky okénku a osvětlenému vnitřnímu prostoru.

ČTĚTE TAKÉ:

Bezpečnost zajišťují ochrana proti přehřátí, protiskluzové gumové nožičky a automatické odpojení napájení v případě, že koš není zcela zasunut. Je tu i pozastavení ohřevu a jeho automatické obnovení. Pokud je zásobník na vodu prázdný, přístroj to signalizuje, odstranit můžete vodní kamen a využít lze také funkce „Vyčistění parou“. Vyjímatelné díly lze mýt v myčce na nádobí.

Nádoba má objem 5 litrů, příkon je 1.500 W. Teplota horkovzdušného ohřevu je 40 až 200 °C, časovač délky sušení můžete nastavit na až 12 hodin.

Rozměry Tesla AirCook & Steam QS550 XL jsou 270 x 320 x 327 mm, hmotnost 5,6 kg.

 

Číst 624 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.