Vytisknout tuto stránku

Nový styl vaření? Parní a horkovzdušná fritéza Tesla AirCook & Steam QS550 XL

Novinka za 3.989 Kč v sobě kombinuje několik přístrojů, resp. způsobů přípravy jídla. Můžete tak fritovat, vařit v páře a také oba způsoby kombinovat. A co víc! Využít jde i k přihřátí jídla a k sušení nejrůznějších potravin. Po registraci získáte dokonce tříletou záruku… Foto: Tesla Electronics

Zabudováno je šest automatických programů s přednastavenou teplotou a délkou ohřevu, využít ale můžete i manuálního nastavení s až 60minutovým časovačem. Ovládání obstarává dotykový panel, jak jídlo v průběhu přípravy vypadá, snadno zjistíte díky okénku a osvětlenému vnitřnímu prostoru.

ČTĚTE TAKÉ:

Bezpečnost zajišťují ochrana proti přehřátí, protiskluzové gumové nožičky a automatické odpojení napájení v případě, že koš není zcela zasunut. Je tu i pozastavení ohřevu a jeho automatické obnovení. Pokud je zásobník na vodu prázdný, přístroj to signalizuje, odstranit můžete vodní kamen a využít lze také funkce „Vyčistění parou“. Vyjímatelné díly lze mýt v myčce na nádobí.

Nádoba má objem 5 litrů, příkon je 1.500 W. Teplota horkovzdušného ohřevu je 40 až 200 °C, časovač délky sušení můžete nastavit na až 12 hodin.

Rozměry Tesla AirCook & Steam QS550 XL jsou 270 x 320 x 327 mm, hmotnost 5,6 kg.

 

Číst 656 krát