sobota 27 duben 2024
Text Size

Evolveo EasyPhone XO: tlačítkový telefon pro malé děti i ty „starší“

Novinka je ke koupi ve dvou barevných variantách (černá a červená) za 989 Kč a podle výrobce má být její předností výbava i snadné ovládání. Foto: Evolveo

Jak vidíte na snímcích, máme tu rozměrná tlačítka a displej s úhlopříčkou 7,1 cm (2,8") s rozlišením 240 x 320 bodů. V ceně dostanete nabíjecí kolébku, akumulátor Li-Ion má kapacitu 1.700 mAh a výdrž v pohotovosti je udána na 14 dnů. Dobíjení obstarává dnes standardní rozhraní USB-C (4 hod.) a po zasunutí do kolébky je spuštěno automaticky. O a stavu informuje LED.

ČTĚTE TAKÉ:

Mezi další vlastnosti patří „černá listina“ pro blokování nežádoucích čísel, volání SOS (tlačítko) a nouzová zpráva via SMS, přičemž je možné zadat až pět čísel; celkově jde zadat až 500 kontaktů. Další vychytávkou je příjem rozhlasu v pásmu VKV/FM, aplikace například pro prohlížení fotografií, nahrávání videí a hudby nebo digitální záznam zvuku. Samozřejmostí jsou kalkulačka, kalendář či budík, jednoduchý fotoaparát (0,3 mpix) s bleskem a speciální tlačítka ovládající svítilnu. Ve zmiňované ceně ještě dostanete sluchátka (vstup 3,5 mm), mechaniku pro paměťovou kartu typu MicroSD a Bluetooth 3.0.

Do telefonu o rozměrech 58 x 143 x 14 mm a hmotnosti 110 g můžete zasunout dvě karty SIM (tzv. mini).

 

Číst 365 krát Naposledy změněno středa, 13 prosinec 2023 21:35

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.