Vytisknout tuto stránku

Evolveo EasyPhone XO: tlačítkový telefon pro malé děti i ty „starší“

Novinka je ke koupi ve dvou barevných variantách (černá a červená) za 989 Kč a podle výrobce má být její předností výbava i snadné ovládání. Foto: Evolveo

Jak vidíte na snímcích, máme tu rozměrná tlačítka a displej s úhlopříčkou 7,1 cm (2,8") s rozlišením 240 x 320 bodů. V ceně dostanete nabíjecí kolébku, akumulátor Li-Ion má kapacitu 1.700 mAh a výdrž v pohotovosti je udána na 14 dnů. Dobíjení obstarává dnes standardní rozhraní USB-C (4 hod.) a po zasunutí do kolébky je spuštěno automaticky. O a stavu informuje LED.

ČTĚTE TAKÉ:

Mezi další vlastnosti patří „černá listina“ pro blokování nežádoucích čísel, volání SOS (tlačítko) a nouzová zpráva via SMS, přičemž je možné zadat až pět čísel; celkově jde zadat až 500 kontaktů. Další vychytávkou je příjem rozhlasu v pásmu VKV/FM, aplikace například pro prohlížení fotografií, nahrávání videí a hudby nebo digitální záznam zvuku. Samozřejmostí jsou kalkulačka, kalendář či budík, jednoduchý fotoaparát (0,3 mpix) s bleskem a speciální tlačítka ovládající svítilnu. Ve zmiňované ceně ještě dostanete sluchátka (vstup 3,5 mm), mechaniku pro paměťovou kartu typu MicroSD a Bluetooth 3.0.

Do telefonu o rozměrech 58 x 143 x 14 mm a hmotnosti 110 g můžete zasunout dvě karty SIM (tzv. mini).

 

Číst 379 krát Naposledy změněno středa, 13 prosinec 2023 21:35