sobota 27 duben 2024
Text Size

Evolveo EasyPhone FS: klasické véčko s USB-C a příjmem VKV

Nový tlačítkový mobil pro ty, kteří nechtějí „dotykáč“ má tradiční sklápěcí konstrukci, kterou si mnozí stále ještě pamatují a obvyklý displej na přední straně zobrazující informace při zaklopení. Foto: Evolveo

Evolveo EasyPhone FS (1.490 Kč) je vybaven hlavním displejem typu LCD (TFT) s úhlopříčkou 7,1 cm (2,8") zobrazujícím mj. menu nastavení a funkce, dále je tu malý náhledový displej a základní fotoaparát s čipem o kapacitě 3 Mpix plus blesk s LED. Potěší jemně profilovaný povrch zabraňující vyklouznutí.

ČTĚTĚ TAKÉ:

Zajímavostí je mechanické tlačítko pro odemčení nebo uzamčení klávesnice, jsou však i tlačítka pro ovládání hlasitosti, svítilny, fotoaparátu nebo pro fotokontakty. A zejména rozhlasový přijímač pásma VKV/FM s automatickým laděním. K dispozici je ještě senzor pádu a tlačítko SOS s až pěti čísly na které bude voláno a bude jim taktéž zaslána SMS.

Evolveo EasyPhone FS má rozměrná tlačítka, nastavit můžete osm rychlých předvoleb pro volání nebo využít funkci Fotokontakty pro taktéž osm čísel.

Akumulátor má kapacitu 1.000 mAh, dobíjení snadno obstaráte přes rozhraní USB-C a dokovou stanici.

Číst 229 krát Naposledy změněno úterý, 12 březen 2024 18:13

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.