pátek 19 duben 2024
Text Size

Apei QI P1, QI P2, QI L7000: dobíjejte bezdrátově

Od 899 Kč si můžete pořídit bezkontaktní dobíječku kompatibilní s řadou zařízení, především mobilních telefonů. K dispozici je i verze kombinovaná se záložním akumulátorem QI L7000.  

Foto: Novotrek

Všechny produkty podporují nový nabíjecí standard pojmenovaný Qi mezi jehož hlavní výhody patří současné dobíjení více než jednoho zařízení a navíc se dokáží dorozumět s řadou výrobců, včetně HTC, Huawei, Sony, Motorola, Samsung či Nokií. 

Apei QI P2 (foto zcela nahoře) má konzervativnější vzhled a působí o poznání decentněji. Přijde na 899 Kč.

 

Apei QI P1 (899 Kč) je stylové zařízení určené pro mladé vybavené protiskluzovou úpravou. K dispozici je ve žluté nebo modré barvě.

 

 

 

Apei QI L7000 (1.699 Kč) v průběhu dobíjení informuje o aktuálním stavu a po přiložení mobilního telefonu dojde k automatickému probuzení a zahájení nabíjení. Krom toho dokáže fungovat i jako externí baterie s kapacitou 7 000 mAh s možností dobíjet i tablet, včetně iPadu (přes kabel). 

 

 

Číst 4528 krát Naposledy změněno neděle, 25 duben 2021 16:00

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.