pátek 19 duben 2024
Text Size

Philips 9800: televizor s Androidem a bezdrátovým subwooferem

Vlajková loď značky Philips, vlastněná společností TP Vision, láká na rozlišení Ultra HD, čtyřstranné osvětlení pozadí Ambilight a zejména na integrovaný operační systém Android, který znáte typicky z mobilů a tabletů.  AKTUALIZOVÁNO

Foto: TP Vision

 

AKTUALIZOVÁNO, 29.7., 12:30 h: Podrobnější informace o subwooferu, včetně fotografie najdete zde (odkaz se otevírá do nového okna). 

 

AKTUALIZOVÁNO, 25.7., 17:30 h: subwoofer je skutečně externí a měl být velikostí uzpůsoben např. i k zasunutí pod pohovku či křeslo. Parametry zjišťujeme.

 

Televizor Philips 65PUS9809 bude v Česku dostupný v září a Android nabízí v podobě certifikované společností Google (není jasné, zda jde o verzi Android TV či nějakou jinou). Díky tomu ho bude možné používat nejen jako „chytrý televizor“, ale také využívat značného množství aplikací dostupných přes tržiště Google Play. Kolik, a jaké, to budou, výrobce neoznámil. 

Obrazovka s rozlišením UHD (4K) disponuje technologií lokálního tlumení podsvícení tak, aby vynikl kontrast scény a diody mohou v konkrétním místě i zcela zhasnout. 

Úhlopříčku 164 cm lemuje tenký kovový rám v antracitové barvě, podstavec obstarává – jak dobře vidíte ze snímku níže – dvojice nožiček v rozích. Obrazovku zezadu osvětluje známá technologie Ambilight a její LED diody jsou tentokráte umístěny na všech čtyřech stranách. Vše doplňují kvalitní reprosoustavy a zejména také bezdrátový subwoofer o kterém nebylo oznámeno nic bližšího. 

Další informace zjišťujeme.

 

 

 

 

Číst 4129 krát Naposledy změněno neděle, 03 srpen 2014 09:40

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.