Vytisknout tuto stránku

Philips 9800: televizor s Androidem a bezdrátovým subwooferem

Vlajková loď značky Philips, vlastněná společností TP Vision, láká na rozlišení Ultra HD, čtyřstranné osvětlení pozadí Ambilight a zejména na integrovaný operační systém Android, který znáte typicky z mobilů a tabletů.  AKTUALIZOVÁNO

Foto: TP Vision

 

AKTUALIZOVÁNO, 29.7., 12:30 h: Podrobnější informace o subwooferu, včetně fotografie najdete zde (odkaz se otevírá do nového okna). 

 

AKTUALIZOVÁNO, 25.7., 17:30 h: subwoofer je skutečně externí a měl být velikostí uzpůsoben např. i k zasunutí pod pohovku či křeslo. Parametry zjišťujeme.

 

Televizor Philips 65PUS9809 bude v Česku dostupný v září a Android nabízí v podobě certifikované společností Google (není jasné, zda jde o verzi Android TV či nějakou jinou). Díky tomu ho bude možné používat nejen jako „chytrý televizor“, ale také využívat značného množství aplikací dostupných přes tržiště Google Play. Kolik, a jaké, to budou, výrobce neoznámil. 

Obrazovka s rozlišením UHD (4K) disponuje technologií lokálního tlumení podsvícení tak, aby vynikl kontrast scény a diody mohou v konkrétním místě i zcela zhasnout. 

Úhlopříčku 164 cm lemuje tenký kovový rám v antracitové barvě, podstavec obstarává – jak dobře vidíte ze snímku níže – dvojice nožiček v rozích. Obrazovku zezadu osvětluje známá technologie Ambilight a její LED diody jsou tentokráte umístěny na všech čtyřech stranách. Vše doplňují kvalitní reprosoustavy a zejména také bezdrátový subwoofer o kterém nebylo oznámeno nic bližšího. 

Další informace zjišťujeme.

 

 

 

 

Číst 4151 krát Naposledy změněno neděle, 03 srpen 2014 09:40