pátek 29 březen 2024
Text Size

Sony PlayStation 4: FilmBox přichází do několika zemí

Uživatelé v Česku mají od nynějška k dispozici výše zmiňovanou videopůjčovnu i na poslední verzi PlayStation. Vedle toho míří i do Bulharska, Chorvatska, Maďarska, Polska, Slovinska a Turecka.  

Foto: autor

 

FilmBox Live je on-line videopůjčovna (VOD – video on demand, tedy video na vyžádání) patřící společností SPI International, která ji nabízí v mnoha zemích. Obsah se ovšem liší s ohledem na regionální vkus. Mezi u nás momentálně hlavní tituly patří Magic Mike s Matthew McConaugheyem v hlavní roli stejně, jako dramatický televizní seriál Top of the Lake od oscarového novozélandského režiséra Jane Campiona. V Maďarsku pak „jede“ např. The Ides of March (George Clooney a Ryan Gosling), zatímco v Turecku zase Hunger Games.

Služba FilmBox Live nabízí živě streamované (on-line vysílané) televizní kanály, filmy a další pořady.

 

Číst 3881 krát Naposledy změněno pondělí, 20 říjen 2014 15:45

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.