čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Samsung VC4000: lehké a bezsáčkové

Čtyři kompaktní vysavače jsou vybaveny měkkým nárazníkem, který ochrání nábytek před škrábanci. Nádoba s vysátým prachem se vyjímá stiskem tlačítka a pootočením víka.  

Foto: Samsung

Všechny novinky pracují v energetické třídě A, s emisemi prachu v A a s certifikátem BAF označujícím výrobek jako vhodný do domácnosti pro alergiky. Jednotlivé modely pak výrobce oddělil i barevně. 

 

 

Modrošedý VC07H40F0VB All Floors (4.690 Kč) pracuje s hubicí 2v1 na spáry a čalounění, novou hubicí s přepínáním mezi tvrdými podlahami a kobercem, speciální hubicí na parkety a samostatnou hubicí na tvrdé podlahy. Objem prachové nádoby je 1,5 litru a celková hmotnost vysavače je 6,5 kg. Na trhu se objeví tento měsíc.

Červený základní model VC07H40E0VR přijde na trh – stejně jako zbývající – v dubnu, bude stát 4.490 Kč a pro změnu bude bez samostatných hubic na parkety a tvrdé podlahy. 

Žlutý VC07H40G0VY All Floors Best (4.990 Kč) dostal oproti modrošedému vysavači do výbavy navíc miniturbokartáč a bledě modrý VC07H40H0VB Pet Specialist (5.290 Kč) je zase určen do domácností s chlupatými mazlíčky. Ty budou moci využít i turbohubice Power Pet plus určenou pro vysátí tvrdých chlupů zapíchnutých v koberci nebo v čalounění.

 

 

 

Číst 4041 krát Naposledy změněno úterý, 10 březen 2015 02:56

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.