čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Samsung AR09HSS: klimatizace pro klidnější spánek

Novinka ovladatelná i z mobilu má s použitím několika technologií zajistit, aby byl spánek v místnosti, kde je umístěna, co nejkvalitnější a nejklidnější. 

Foto: Samsung


Uvedeny byly dva modely, které se plným jménem nazývají AR09HSSFBWKNEU a AR09HSSDBWKNEU. Díky zmiňovanému Wi-Fi se na ně můžete prostřednictvím zdarma stažitelné aplikace napojit z tabletu nebo mobilu s Androidem či iOS a tak spustit tak klimatizaci v patřičném režimu na dálku a hlavně dopředu. Například před tím, než půjdete spát. A jak říká výrobce v tiskové zprávě, pro spaní je zásadním faktorem také správná teplota, která by neměla převyšovat 20 °C.

Klimatizace vás tudíž na spánek připravuje ve třech krocích tím, že jednak upravuje teplotu a jednak cirkulaci vzduchu v místnosti, a to v průběhu noci:

  1. fáze 1 – snížení teploty, čímž se usnadňuje usínání,
  2. fáze 2 – teplota se mírně zvyšuje, aby se  tělo uvolnilo,
  3. fáze 3 – klimatizace zajistí zvýšené proudění vzduchu, které vás postupně probudí.

Mezi další funkce obou novinek patří:

  1. Snížení spotřeby energie díky tzv. režimu „jednoho uživatele“, který snižuje výkon kompresoru, ale stále ještě zvládá vytvořit odpovídající prostředí.
  2. Zabudování filtru zachycujícího prachové částice a alergeny, podle výrobce, včetně chřipkového viru podtypu H1N1.
  3. Zabudování technologie pro výrobu iontů vypouštějící atomy vodíku a ionty kyslíku, které hubí chřipkové viry, houby, bakterie, alergeny a další nečistoty.

 

Číst 4226 krát Naposledy změněno středa, 03 červen 2015 09:04

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.