čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Lenovo IdeaCentre Stick 300: počítač do dlaně à la tyčinka

NOVÉ FOTO  Malinkaté zařízení à la USB paměť má nabídnout dostatečný výkon pro zábavu i surfování na internetu. Vysoké je pouhých 15 milimetrů a stačí zasunout do rozhraní HDMI…

Foto: Lenovo

 

Díky němu je prý možné přeměnit tradiční televizi v hotelovém pokoji na inteligentní multimediální rozcestník, který je schopen přehrát film, spustit videohovor nebo třeba dokumenty do práce. Zvládne prý také udělat počítač z nepoužívaného monitoru nebo změnit prostory pracovny na domácí kino.

Lenovo IdeaCentre Stick 300 s Windows 8.1 a možností aktualizace na Windows 10 má zabudován procesor Intel Atom Z3735F, 2 GB RAM, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 a flash disk o velikosti 32 GB, které je dále rozšiřitelný díky mechanice karty microSD.

Lenovo Stick 300 má být na českém trhu ke koupi na začátku července za 3.699 Kč.

 

 

 

 

Číst 4078 krát Naposledy změněno čtvrtek, 09 červenec 2015 18:49

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.