čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Awox Camlight: LED žárovka s kamerou a Wi-Fi připojením

Bezpečnostní kamera zabudovaná do žárovky to tu myslím ještě nebylo! Tato má dokonce noční režim s infračerveným přisvícením a rozlišení HD Ready! 

Foto: Audiopro.cz

 

Světelný tok žárovky s udávanou životností 20.000 hodin je 500 lm, což odpovídá zhruba 50wattové klasice. Připojení přes Wi-Fi je ve standardu 802.11 b/g/n, frekvenci výrobce neudává (poznámka redakce: nejspíše půjde o 2,4 GHz).

Záznam z kamery s rozlišením obrazu HD Ready (720p) je možné sledovat přes volně dostupnou aplikaci Awox Camcontrol buď ve webovém prohlížeči nebo v mobilu s operačním systémem Android či iOS.

Záznam se ukládá na paměťovou kartu typu SD (až 32 GB), noční režim má fungovat na 10 m a objektiv kamery je podle výrobce motorově natočitelný, a to v rozmezí 90° vertikálně a 360° horizontálně.

Číst 4321 krát Naposledy změněno čtvrtek, 27 duben 2023 18:33

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.