pátek 29 březen 2024
Text Size

Trust Urban Dixxo: reproduktor a světelná show

Bezdrátový Bluetooth reproduktor představuje velice neobvyklé zařízení s 360° světelnou projekcí, 20wattovým zvukem, zabudovaným akumulátorem a řadou možností připojení. 

Foto: Trust

 

Přenosný reproduktor válcovitého tvaru (2.299 Kč, Slovensko: 79.99 €) má po obvodu zabudované LED diody kryté černou mřížkou. Ty poskytují vícebarevnou 360stupňovou světelnou show s několika efekty reagujícími na rytmus hudby. Celek doplňuje pogumovaný panel s propojovacími rozhraními. Ovládání je na horní straně a k dispozici jsou jak klasická multimediální tlačítka (hlasitost, spuštění/zastavení skladby), tak tlačítka pro výběr vstupu signálu a změnu režimu světelné produkce.

Zabudován je zesilovač o výkonu 2x 10 W, mikrofon (podpora hands-free), dvojice reproduktorů, rozhraní Bluetooth a linkový audio vstup (3,5 mm jack). Je tu ale i přehrávač hudby umožňující přehrávat muziku z karty microSD nebo rozhraní USB a akumulátor vydrží až 15 hodin. Podporovány jsou formáty MP3, WMA a WAV.

 

Číst 4863 krát Naposledy změněno pondělí, 07 prosinec 2015 14:07

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.