čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Samsung u nás minulý rok prodal skoro milion mobilů

Vedle toho značka oznámila poměrně vysoký zájem o tzv. nositelnou elektroniku, jako jsou chytré hodinky a náramky a zakoupeno bylo 93.000 kusů.


Češi v roce 2019 u jedničky na trhu, Samsungu, nakoupili rekordních 900.000 chytrých telefonů a nejprodávanější byly Galaxy S10e a Galaxy A40.

„Držet na trhu vedoucí pozici je těžší, než na ni útočit. Jsme rádi, že se Samsungu svým inovativním přístupem daří přesvědčovat uživatele, že nabízí opravdu to nejlepší, co je v současné době v oblasti smartphonů na trhu. Loni jsme jako první uvedli na český trh smartphony s ohebným displejem a tento trend letos ještě prohloubíme,“ říká Tomáš Balík, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Zajímavé v této souvislosti je také to, že Galaxy S10 zaznamenal o asi třetinu vyšší prodeje než předchozí S9.


Nejprodávanější mobilní produkty Samsungu v ČR v roce 2019

  • Mobilní telefony: Galaxy S10e, Galaxy S10+, Galaxy A40 a Galaxy A50
  • Tablety: Galaxy Tab S5e, Galaxy Tab S6 a Galaxy Tab A 10.1
  • Chytré hodinky a náramky: Galaxy Fit e, Galaxy Watch 46 mm a Galaxy Watch Active2
  • Sluchátka: Galaxy Buds
Číst 1652 krát Naposledy změněno úterý, 28 duben 2020 10:07

Média

{youtube}https://youtu.be/J-GQETsc5J4{/youtube}

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.