středa 24 duben 2024
Text Size

Na stanici Skylink 7 proběhla premiéra minisérie Zmijovisko z produkce Canal+

Oficiální premiéra sedmidílné minisérie nominované na ocenění polské filmové akademie Orły, proběhne na stanici Skylink 7 dnes, tedy 10. 5. 2020, ve 21:00 hod. Foto: Skylink

 

Čeští a slovenští diváci tak mohou prostřednictvím satelitního nebo internetového příjmu sledovat adaptaci úspěšné stejnojmenné knihy polského spisovatele Wojciecha Chmielarze.

Seriál pochází z originální produkce Canal+ a režíroval ho Łukasz Palkowski jehož seriál Učitel vysílala i Česká televize.

Zmijovisko vypráví o skupině přátel z vysoké školy, kteří se po letech setkávají na letní dovolené. Během jednoho večera však zmizí patnáctiletá dcera hlavního hrdiny, Ada.

A jako by se po ní slehla zem…

Autorem knižní předlohy je polský spisovatel a novinář Wojciech Chmielarz. Za svou prózu získal v loňském roce literární ocenění „Złoty Pocisk“ v kategorii „Nejlepší detektivní příběh“.

 

Číst 2021 krát Naposledy změněno středa, 03 červen 2020 07:23

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.