pátek 29 březen 2024
Text Size

Samsung Party Audio MX-T50 a MX-T70 s nadupaným zesilovačem

Dvousměrné stojanové reprosoustavy se zabudovanou světelnou show a funkcí Karaoke míří zejména na domácí diskotékové využití.

Foto: Samsung

Samsung T50 (8.990 Kč, audio systém typu 2.0) a Samsung MX-T70 (14.990 Kč, 2.1) mají zabudován zesilovač o hudebním výkonu 500 W, resp. 1500 W a v případě vyššího modelu také samostatný basový reproduktor s membránou o průměru 25,4 cm. Oba modely vyzařují ve dvou směrech a rovněž disponují funkcí Karaoke, která dovoluje připojit jeden (T50) nebo dva mikrofony (T70). Vše koření možnost propojit přes Bluetooth až deset reprosystémů Samsung Party Audio v jeden.

Ovládání obstarávají buď tlačítka na těle, dálkový ovladač, nebo speciální aplikace Samsung Giga Party Audio kompatibilní s operačními systémy Android a iOS. Ta navíc zvládá nastavit zvukové a světelné efekty (Párty, Ambient, Dance, Thunderbolt, Star a Lover) a měnit barvu podsvícení. Zabudovaný ekvalizér má představeno několik hudebních stylů, např. Hip-hop, či Rock, a k dispozici jsou také tzv. party efekty, jako Noise, Crush, Filter, Chorus a další.

K zařízením je možné bezdrátově napojit až dva hudební zdroje najednou a jejich vrchní část je odolná vůči polití vodou. Zabudováno je například rozhraní USB a 3,5 mm audio vstup.

Více řeknou fotografie...

 

 

 

 

 

 

 

 

Číst 2054 krát Naposledy změněno pondělí, 25 květen 2020 16:41

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.