pátek 19 duben 2024
Text Size

Designová cena Red Dot 2020 pro sluchátka Bose Headphones 700

Vedle těchto sluchátek s aktivním potlačením zvuku byl taktéž oceněn Bose Portable Home Speaker kombinující přenosný Bluetooth reproduktor s chytrým ozvučením a bezdrátovým rozvodem hudby. Foto: Bose a Red Dot

 

Bose Headphones 700 s technologií aktivního potlačení okolních ruchů (ANC - Active Noise Cancelling) získala ocenění „Best of the Best“ v kategorii audio. Model, který navázal na Bose Quiet Comfort 35, využívá celkem osmi mikrofonů z nichž šest z nich hlídá okolní zvuky tak, aby je následně mohla vestavěná elektronika co nejlépe potlačit a vytvořit tak co nejoptimálnější poslechové podmínky. Zbývající úzce směrové mikrofony izolují zvuky od úst a spolu s elektronikou se starají o co nejlepší práci hands-free, tedy o co nejlepší podání vašich telefonních hovorů i v rušném prostředí. Potlačení okolního hluku lze navíc nastavit v celkem jedenácti úrovních.

 

Bose Headphones 700 (9.990 Kč) jsou ke koupi v černé či stříbrné barvě a na plně dobitý akumulátor pracují až 20 hodin.

 

Číst 1694 krát Naposledy změněno pondělí, 11 duben 2022 10:14

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.