čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Čtyřdveřová „americká“ chladnička Whirlpool WQ9I MO1L s „ledovačem“ a nastavitelnými mrazicími zónami

AKTUALIZOVÁNO (UVEDENO NA PRAVOU MÍRU): Broušený nerez, světla LED rozsvěcující se postupně, takže vaše oči mají čas se přizpůsobit, nebo dávkovač studené vody a ledu v dvířkách. To je „amerika“ známé značky postavená trochu jinak. Foto: Whirlpool

AKTUALIZOVÁNO (UVEDENO NA PRAVOU MÍRU): ve zprávě se vyskytla zásadní chyba – čtvrtina přístroje umístěná vpravo dole byla v tiskové zprávě označena za „zónu se třemi stupni mrazení“. Je tomu ale jinak a Whirlpool vydal opravu. Tato část má totiž dvě možnosti – mrazení i chlazení.  Nastavit zde tak můžete tři stupně mrazení a také tři stupně chlazení. Více níže.

 

Volně stojící kombinovaná čtyřdveřová chladnička (54.990 Kč) v energetické třídě A+ se ovládá elektronicky pomocí tlačítek nebo přes dálkový ovladač využívající zabudované Wi-Fi, takže je zapotřebí ji napojit i na router – směrovač. Napojuje se ale také, kvůli „ledovači“, na domácí vodovodní systém, přičemž má i vlastní filtr.

Celá horní polovina je chladnička, dolní čtvrtina vlevo je klasická mraznička a dolní čtvrtina vpravo je zóna se třemi stupni chlazení a třemi pro mrazení.

 

Využitelný objem chladničky (554 l) s obvyklým jedním kompresorem je rozdělen na 338 l pro chladicí a 216 l pro mrazicí část. Obě jsou s automatickým odmrazováním a známou technologií 6. smyslu, která je u mrazničky doplněna o ionizační systém.

Mraznička má také vpravo dole k dispozici variabilní oddíl se třemi volitelnými teplotami pro mrazení (-7 °C, -12 °C a -16 až -22 °C) a třemi pro chlazení. V tomto případě máte na výběr +10 °C, +4 °C a 0 °C.

Vše doplňuje plynulá distribuce chladného vzduchu, alarm pro případ nedovřených dveří a displej umístěný nad výrobníkem ledu, takže máte přehled o stavu chladničky, aniž byste ji museli otevírat a plýtvat tak elektrickou energií. K dispozici je rovněž tzv. prázdninový režim a extra rychlé mrazení.

Rozměry „americké chladničky“ (švh) jsou 905 x 1874 x 724 mm, hmotnost 142 kg, hladina hluku za provozu je 41 dB a roční spotřeba energie podle štítku EU 458 kWh.

 

 

 

 

Číst 1618 krát Naposledy změněno středa, 19 srpen 2020 11:25

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.