pátek 29 březen 2024
Text Size

Lamax Noise Comfort ANC: bezdrátová sluchátka s potlačením šumu a kovovým kloubem

První sluchátka s Bluetooth v nabídce značky, která zároveň disponují technologií aktivního potlačení hluku okolí, tzv. ANC. Foto: Lamax

 

Náhlavní sluchátka (1.990 Kč) s frekvenčním rozsahem 20 Hz až 20 kHz vynikají velkými náušníky, kovovými klouby a integrovanými mikrofony, které snímají zvuky kolem vás a potlačují je tónem s opačnou frekvencí. Není tak zapotřebí tlumení pasivního, tedy zvýšením hlasitosti.

Ovládání najdete přímo na těle sluchátek, kde jsou tlačítka pro přehrávání skladeb, ovládání hands-free, hlasitost, aktivaci potlačení hluku a aktivaci audio asistentů (Siri nebo Google Assistant). Propojení s audio zařízením obstará buď Bluetooth 5.0 s celou řadou profilů (HFP 1.7, HSP 1.2, A2DP 1.3, AVRCP 1.6, SPP 1.2) nebo klasický kabel s konektorem typu jack (3,5 mm).

Hmotnost sluchátek je 380 gramů, zabudovaný akumulátor s kapacitou 1.050 mAh má zvládnout kolem 50 hodin provozu bez aktivovaného ANC, případně 26 hodin s ním. Nabíjení pak probíhá s využitím symetrického kabelu USB-C a nikoli dnes obvyklého MicroUSB. V odolném pouzdře, které dostanete v ceně najdete i adaptér do letadla.

 

 

Číst 1606 krát Naposledy změněno pondělí, 24 srpen 2020 08:03

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.