čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Na český trh byl uveden přenosný monitor AOC 16T2 s akumulátorem

Novinka zakutá v hliníku s připojením přes USB-C či HDMI má úhlopříčku 15,6" (39,6 cm) a dotykový LCD panel typu IPS s rozlišením Full HD. Foto: AOC

 

S hloubkou nižší než centimetr, orientací na šířku i na výšku je monitor za 8.509 Kč určen pro široké spektrum zájemců typu obchodníci, hráči, či třeba studenti. Ti ho mohou, díky vestavěnému akumulátoru s kapacitou 8.000 mAh, používat i na cestách a mohou z něj dokonce dobíjet i mobil.

AOC 16T2 se uplatní jako rozšíření displeje notebooku, při psaní poznámek pro studenty, jako displej k serveru, pro samoobslužný kiosek, jako displej pro kutily nebo třeba pro mobilní hraní a zábavu.

Monitor můžete k notebooku, stolnímu počítači nebo chytrému telefonu připojit prostřednictvím dvou rozhraní USB-C nebo přes Micro-HDMI. Vše doplňují dva reproduktory a zesilovač o výkonu 2x 1 W.

 

Číst 1376 krát Naposledy změněno středa, 07 říjen 2020 09:54

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.